Skip to main content

SAM biedt kwaliteit

De advocaten van SAM werken zelfstandig omdat zij een passie voor het omgevingsrecht hebben en hun praktijk zelf, vanuit betrokkenheid bij hun cliënten, zonder grote overhead, vorm willen geven. Deze keuze heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat zij hun uurtarieven betaalbaar kunnen houden. Zij hebben zich verenigd in SAM om hun kennis te delen, met elkaar te klankborden over complexe zaken zodat zij hun kennis op peil kunnen houden en verbeteren. Zij zijn allen aangesloten bij een specialistenvereniging, volgen jaarlijks 4 cursussen op hun vakgebied en publiceren en/ of verzorgen onderwijs over bestuurs- en omgevingsrecht.  Zij verenigen daarmee het kwaliteitsniveau van een groot kantoor met de korte lijnen, betrokkenheid en de betaalbare kosten van een klein kantoor.

De moderne opdrachtgever stelt zelf een team van deskundigen en adviseurs samen, waarmee hij of zij het beste resultaat kan behalen. De advocaten van SAM hebben specifieke expertise, bewezen kwaliteit en zijn betrokken bij hun cliënten. Voor veel cliënten van de advocaten van SAM vormen deze kenmerken de reden om langdurig met de advocaten van SAM samen te werken.


SAM werkt samen

De advocaten van SAM werken samen, met elkaar maar ook voor en met u. De advocaten van SAM kunnen in grote en complexe zaken de juridische vraagstukken met elkaar bespreken of deze zaken samen oppakken. Uiteraard in overleg met en na toestemming van u. Daarnaast zijn de advocaten van SAM ook beschikbaar als klankbord voor u of uw medewerkers. Doordat zij samen met uw medewerkers zaken oppakken of uw medewerkers coachen, profiteert uw organisatie van de kennis van de advocaten van SAM zonder dat u de controle over uw zaak verliest. Ook behoort het werken tegen een vaste prijs tot de mogelijkheden. Zo houdt u zelf sturing over uw vraag èn de kosten.


SAM doet meer

De advocaten van SAM delen hun kennis met u. Dat doen zij op verschillende manieren. Regelmatig verspreiden zij de digitale Omgevingsflits, waarin u leest over recente ontwikkelingen in het omgevingsrecht die voor de praktijk van belang zijn.  De advocaten van SAM delen graag hun kennis met u en uw medewerkers.
U kunt zich onderaan elke pagina inschrijven voor onze Omgevingsflits. Dit is een maandelijkse nieuwsbrief met de meest actuele informatie over het omgevingsrecht.
Daarnaast geven de advocaten van SAM regelmatig cursussen en studiebijeenkomsten. Deelname aan deze bijeenkomsten is kosteloos. Onder het kopje nieuws kunt u de meest recente berichten vinden over aanstaande studiebijeenkomsten. Op verzoek verzorgen de advocaten van SAM ook bij u in huis een cursus op maat.