Samenwerking

SAM (samenwerkende advocaten omgevingsrecht) is een informeel samenwerkingsverband van zeven superspecialisten op het gebied van het omgevingsrecht. De advocaten van SAM zijn gevestigd door heel Nederland. Ieder van hen verleent in een eigen praktijk persoonlijke, op maat gesneden dienstverlening. Op de achtergrond waarborgt SAM het hoge kennis- en kwaliteitsniveau van de aangesloten advocaten. In SAM zijn de krachten van de aangesloten advocaten gebundeld, de advocaten van SAM delen kennis en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet.


SAM advocaten

De opdrachtgever is bij de advocaten van SAM verzekerd van een advocaat die zijn taal begrijpt en up to date is. De advocaten van SAM kunnen doordat zij individueel zijn gevestigd en kennis delen, de uurtarieven laag houden en opdrachten tegen vaste prijzen uitvoeren. Maar SAM doet meer, de kennis van de advocaten van SAM wordt vanzelfsprekend ook kosteloos met cliënten en belangstellenden gedeeld, door cursussen, coaching en sparren.

SAM staat voor de nieuwe advocatuur.


Archief

Sinds de geboorte van SAM in juli 2014 geven de advocaten van SAM iedere week een omgevingsflits uit. Daarin worden samenvattingen van de relevante uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van die week op het gebied van omgevingsrecht, opgenomen.

De samenvattingen vormen inmiddels een omvangrijk archief en een schat aan informatie. SAM is er trots op dat dit archief voor u ter beschikking wordt gesteld. Vul uw zoekwoord in en vindt de voor u relevante rechtspraak. Kunt u het niet vinden? Dan staat SAM u uiteraard graag bij.


Omgevingsflits

SAM Advocaten verzorgen een wekelijks nieuwsbericht gericht op omgevingsrecht.

Sluit je aan bij de
800+ abonnees 
en schrijf je in voor de
wekelijkse Omgevingsflits:

* indicates required
Volg ons:

©2022 - SAM advocaten. Mogelijk gemaakt door Webconfetti.